Tähti Nallen Hiro

"Siru"

japaninpystykorva, narttu
s. 28.4.2012

polvet: 2/2
MDR1: N/N (terve)

Kasvattaja: Sirpa Kaikkonen (kennel Tähti Nallen), Kihniö

» Galleria
» KoiraNet

Harrastukset ja testit

Näyttelyt: AVO-EH

Suku

Isä: Nelivedon Aarre "Aarre"
Emä: Tähti Nallen Chinami

Pentueet

Siru syntyi 28.4.2012 Kihniöllä. Pirkkalaan Siru muutti 10-viikkoisena. Taloon tuli välittömästi jumalattomasti vauhtia ja vaarallisia tilanteita... ja paljon vettä lattialla! Vesieikit oli Sirun bravuuri.

Aika kului ja kasvun myötä myös ilkivallan määrä kasvoi. Vasta remontoitu talo meni pikkuhiljaa uusiksi. Kaikesta huolimatta Sirussa on sitä jotain, joka korvasi kaiken sen materiaalisen menetyksen. Luonne on aivan käsittämätön: toimintakykyinen ellei peräti nero, eloisa, temperamenttinen, rakastettavan suloinen ja hellyydenkipeä. Katsotaan nyt, mitä likasta vielä kehittyy.

Pentuajan Siru on ollut terve ja hyvävatsainen, ripulia ei ole ollut kertaakaan. Polvet on tutkittu tiineyden aikana tuloksella 2/2. Siru ei oireile polviaan mitenkään, joten tuloksen varmistamiseksi suunnitelmissa olisi tutkia polvet uudestaan sitten, kun koira on taas fyysisesti normaalitilassa.

Agilityyn Sirulla varmasti olisi aineksia, mutta omistajan kapasitetti ei riitä. Temppuja kotioloissa kuuluu ohjelmaan. Varmasti näyttelypuolellekin vielä suunnataan, kunhan neiti on kypsä. Tähän mennessä Siru on käynyt kolmessa näyttelyssä.

Sirun ensimmäinen pentue

Sirun ensimmäinen pentue syntyi 16.9.2015. Sirun kantoaika ja synnytys tapahtui täysin luonnollisesti, kuin oppikirjan mukaan. Siru itse hoiti synnytyksen ja oli esimerkillinen äiti, ellei jopa enemmänkin.

Pentujen jälkeen ehkä järkyttävin muutos oli, että Siru rauhoittui 150 %. Toki vauhtia vieläkin löytyy, mutta sille kehittyi aivot ja siitä tuli tunnollinen äiti-hahmo. Rouvamaisuus tuli nuoruudeninnon tilalle.

Nyt odotellaan, että Siru palautuu täysin synnytyksestä. Ensimmäinen juoksu oli jo. Hieman pitäisi mammaa saada vielä laihtumaan, minkä jäkeen kuvannetaan ja tutkitaan sitä enemmän. Tulevaisuus ratkeaa paljolti sen pohjilta, mitä tuloksiksi saadaan.

Sukutaulu

FI MVA
Nelivedon Aarre
0/0
FI NO MVA
Tamilan Universal King
A/A 0/0 0/0
C.I.B. FI EE MVA
EE V-08-07 FI JV-06
Donorei Fryon
B/B 0/0 0/0 ok
C.I.B. FI EE SE MVA
EE V-06
Tamilan Only One
A/A 0/0 0/0
FI MVA
Pihlajaniemen Taiyoo-Chan
0/0
C.I.B. POHJ FI DK EE
LT LV NO SE MVA
M V-01-00 FI V-02
EU KBH JV-97
Pihlajaniemen
Kitamura D Floy

A/A 1/0 0/0
C.I.B. FI LV RU MVA
M JV-00
Pihlajaniemen Mimosa
B/B 0/0 0/0
Tähti Nallen Chinami
1/0 AVO-EH
C.I.B. POHJ FI DK
EE RU SE MVA
BALT V-03 KBH V-08
M A JV-02
Jean
vom Rollenden Haus

C/C 0/0 0/0 ok
C.I.B. RU VET MVA
BY RKF RU MVA
Eren Hof Fudziama San
vom Rollenden Haus
C.I.B. RKF RU MVA
Ama vom Rollenden Haus
Fuji-San Ushie Ushiyama
0/0 NUO-SA
FI MVA
Fuji-San Pan-Yokio
FI MVA
FI V-97
Fuji-San Quragikuhime